Sistema training bij MBS

Bij het ontwerp, aanpassing en beoordeling van de veiligheid van machines en installaties komen veel verschillende onderwerpen kijken. Eén onderdeel is het Performance Level. Met behulp van Sistema wordt deze theorie toegelicht en door ons gekoppeld aan de praktijkstituatie.

Zo waren we te gast bij MBS Engineering. Er stond een Sistema Training gepland, verzorgd door D&F. Met tastbare oefeningen zijn we aan de slag gegaan in Sistema. Het was mooi om te zien dat het hele MBS-team zo enthousiast bij de materie betrokken was. Vooral het gebruik van het pakket vroeg de nodige oefening, opdat de engineers er mee vertrouwd raakten. Uiteraard waren er ook interessante discussies tijdens het uitwerken van de opdrachten. Na afloop van de training hebben alle deelnemers een mooi certificaat van deelname ontvangen.

Advantes bedankt het MBS-team voor hun geweldige inzet en D&F voor de Sistema training, waarvoor wij relevante praktijksituaties hebben aangedragen. Speciale dank aan Michel Bongers van MBS voor de uitstekende verzorging.