Dit zijn wij

Hans van Driel – directeur

Hans is de oprichter van Advantes en een doorgewinterde specialist op het gebied van industriële veiligheid. Ondernemer pur sang en met randstedelijke roots. Dat wil zeggen dat hij altijd het gesprek aangaat en alles doet voor zijn klanten. Zijn bevlogenheid werkt aanstekelijk en Hans is dan ook een graag geziene gast. Hans heeft een achtergrond in de elektrotechniek en ervaring in het leiden van grote verbetertrajecten bij technische bedrijven in binnen- en buitenland. Zo leidde hij bijvoorbeeld automatiseringsprojecten in de glastuinbouw. Ook stuurde hij grote teams aan bij toonaangevende bedrijven in complexe machinebouw. Tegenwoordig wordt zijn hulp regelmatig ingeschakeld bij het optimaliseren of vervangen van ERP pakketten. Zijn passie voor processen en veiligheid en zijn helicopterview zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Maak kennis met Hans.

Ramon Olaria – consultant/controller

Voor een scherpe analyse en lean expertise is Ramon je man. Doelgericht adviseert hij je over finance en rendementsverbetering binnen je bedrijfsprocessen. Hij helpt je bij het automatiseren van je processen en creëert doelmatige management informatie. Ramon enthousiasmeert en stimuleert mensen en verschaft draagvlak voor verandering. Met zijn uitgebreide ervaring als controller en financieel manager in onder andere de technische en grafische sector, weet hij het belang van finance en continue verbetering inzichtelijk te maken. Een expert in consolidatie en integratie van systemen. Maak kennis met Ramon.

Roger van Asselt – consultant

De maakindustrie is voor Roger de boeiendste branche die er is. Hij heeft hier dan ook al veel praktische ervaring opgedaan. De ene keer als business developer de andere keer als vestigingsdirecteur bij maakbedrijven in machineonderdelen en gelast (prefab) leidingwerk. Roger is een echte kartrekker. Hij kijkt er naar uit om zijn kennis, vaardigheden en creativiteit in te zetten voor het oplossen van bedrijfshobbels bij klanten van Advantes. Maak kennis met Roger.

Fahrana Amelia Lubis – medior project manager

Fahrana heeft een zeer diverse achtergrond. Ze heeft in de bancaire sector, het commerciële bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Bij Advantes verdiept ze zich nu in machine- en industriële veiligheid. Fahrana is sterk in het stellen van prioriteiten. Hiervoor maakt ze gebruik van geavanceerde maar doeltreffende apps, zodat ze het overzicht houdt en de haar toegewezen projecten altijd soepel verlopen. Maak kennis met Fahrana.