Dit zijn wij

Hans van Driel – directeur

Hans is de oprichter van Advantes en een doorgewinterde specialist op het gebied van industriële veiligheid. Ondernemer pur sang en met randstedelijke roots. Dat wil zeggen dat hij altijd het gesprek aangaat en alles doet voor zijn klanten. Zijn bevlogenheid werkt aanstekelijk en Hans is dan ook een graag geziene gast. Hans heeft een achtergrond in de elektrotechniek en ervaring in het leiden van grote verbetertrajecten bij technische bedrijven in binnen- en buitenland. Zo leidde hij bijvoorbeeld automatiseringsprojecten in de glastuinbouw. Ook stuurde hij grote teams aan bij toonaangevende bedrijven in complexe machinebouw. Tegenwoordig wordt zijn hulp regelmatig ingeschakeld bij het optimaliseren of vervangen van ERP pakketten. Zijn passie voor processen en veiligheid en zijn helicopterview zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Maak kennis met Hans.

Ramon Olaria – consultant/controller

Voor een scherpe analyse en lean expertise is Ramon je man. Doelgericht adviseert hij je over finance en rendementsverbetering binnen je bedrijfsprocessen. Hij helpt je bij het automatiseren van je processen en creëert doelmatige management informatie. Ramon enthousiasmeert en stimuleert mensen en verschaft draagvlak voor verandering. Met zijn uitgebreide ervaring als controller en financieel manager in onder andere de technische en grafische sector, weet hij het belang van finance en continue verbetering inzichtelijk te maken. Een expert in consolidatie en integratie van systemen. Maak kennis met Ramon.

Roger van Asselt – consultant

De maakindustrie is voor Roger de boeiendste branche die er is. Hij heeft hier dan ook al veel praktische ervaring opgedaan. De ene keer als business developer de andere keer als vestigingsdirecteur bij maakbedrijven in machineonderdelen en gelast (prefab) leidingwerk. Roger is een echte kartrekker. Hij kijkt er naar uit om zijn kennis, vaardigheden en creativiteit in te zetten voor het oplossen van bedrijfshobbels bij klanten van Advantes. Maak kennis met Roger.

Inge Braam – officemanager/management assistant

Onze steun en toeverlaat op kantoor is Inge. Een echte professional in het organiseren en beheren van het kantoor en alles wat daar mee te maken heeft. De rechterhand van Hans als het gaat om afspraken, agendabeheer en het uitwerken van documenten. Inge is al lange tijd werkzaam als professioneel business organizer en door haar loopt ons kantoor op rolletjes. Maak kennis met Inge.

Ashley van Driel – marketeer

Voor de digitale en schriftelijke communicatie van Advantes zorgt Ashley. Of het nu gaat om vacatureteksten of promotiemateriaal, Ashley schrijft ze allemaal. Onze deelname aan technische beurzen wordt vanwege haar ervaring en plezierige persoonlijkheid steevast een succes. Maak kennis met Ashley.

Staat hier binnenkort jouw naam?

Project/procesmanager

Staat hier binnenkort jouw naam?

Marketing en Proces deskundige