Missie en visie

Werkgevers in de industrie realiseren zich soms nog onvoldoende dat zij verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en het welzijn van hun werknemers en de omgeving. Het maatschappelijk draagvlak voor bedrijven die, weliswaar onbedoeld, voor onverwachte gevaarlijke situaties zorgen, neemt af. Advantes helpt je om het belang van veiligheid binnen je organisatie te bevorderen.

Reputatie schade

Veiligheid is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het ontwerpen en maken van industriële producten. Daar wil Advantes verandering in brengen. Het liefst vóór het te laat is. Want de schade die je ondervindt als er iets mis gaat, kan zeer aanzienlijk zijn. Willen mensen nog wel met en bij jou werken? Ben jij nog een betrouwbare businesspartner of werkgever? Zet daarom veiligheid voorop. Maak veiligheid vanzelfsprekend binnen jouw bedrijf, dan zit je altijd goed en heeft het geen vertragende effecten op je bedrijfsproces.

Industriële veiligheid

Veiligheidskunde is al complex genoeg maar Industriële veiligheid gaat nog een stap verder. Ingewikkelde technische richtlijnen, specificaties, berekeningen, tekeningen en termen maken het nog complexer om veiligheid te integreren. Want zelfs als je voldoet aan de voor jou geldende wet- en regelgeving, heb je nog geen garantie dat je bedrijf optimaal veilig opereert. Dat is nu precies de reden waarom bedrijven een consultant of projectmanager van Advantes inschakelen.

Het team van Advantes helpt je met advies, analyses, management en training om jouw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Bel of mail ons; wij helpen je graag.