Manager zijn in Covid19 tijd (2)

Als het even niet lekker loopt: Advantes

Realiseer je eigen steunmaatregelen
Wat staat bedrijven, die nu steunmaatregelen krijgen, te wachten als die steun binnenkort stopt? Want het uitstel voor het betalen van belasting, huur of leveranciers kan niet eeuwig doorgaan en ook het MKB-noodkrediet dat banken nu aan veel bedrijven verstrekken, heeft slechts een looptijd van 6 maanden.

Voorkom bijzonder beheer
Natuurlijk maak jij je zorgen over je bedrijf, zelfs als je nog orders in de pijplijn hebt zitten. Maar als de kas leeg is, zul je het niet lang meer volhouden. De bank zal je direct overdragen aan bijzonder beheer als je onder de ratio’s zakt. Je moet dan een interim-bestuurder inhuren die jouw bedrijf gaat saneren.

Je eigen steunmaatregelen met Advantes
Laat het niet zover komen en neem het heft in eigen hand. Wij helpen je. We zijn je sparringpartner, bedrijfsanalist, financieel adviseur en procesverbeteraar. Kortom, jouw herstructureringsexpert die je totale bedrijf kan doorlichten en reorganiseren. Wij hebben de expertise en de ervaring om in tijden van economische (en emotionele!) crisis het hoofd koel te houden en de juiste stappen te zetten. Met als resultaat een financieel gezond bedrijf met betrokken medewerkers (én ex-medewerkers als ontslagen onvermijdelijk zijn).

Snel schakelen
Wacht niet te lang met het treffen van maatregelen. Beter direct door de zure appel heen bijten dan een lange en pijnlijke koersdaling met slapeloze nachten. Met ons kun je snel schakelen maar op een prettige manier. Klankborden tijdens een wandeling, terwijl de debiteuren worden nagebeld, crediteuren worden gerustgesteld, slimme bezuinigingen worden doorgevoerd en treasury management toegepast. Ook je medewerkers worden meegenomen in de transitie en goed begeleid.

Wij ondersteunen jou bij je totale bedrijfsvoering. Wil je weten hoe wij jouw bedrijf uit de brand helpen? Maak snel een afspraak.