MEER WETEN?
Bel 024-344 2011
linkedin-3-512

Geschiedenis

advantes

Advantes is opgezet en wordt nog altijd gepassioneerd aangestuurd door Hans van Driel. U maakt hieronder kennis met hem als persoon, met zijn jaren aan werkervaring en zijn hartstocht voor processen en veiligheid.

“Ik ben mijn studie in de praktijk begonnen. Opgegroeid in een ondernemersfamilie leerde ik als kind de kneepjes van het ondernemersvak. Met opleidingen in de elektrotechniek heb ik mij in de jaren tachtig en negentig ontwikkeld binnen de glastuinbouwautomatiseringsbranche. In deze periode was ik geruime tijd werkzaam bij de Koninklijke Brinkman.

Gedurende de jaren daarna, vanaf begin 2000, heb ik mij gericht op de complexere machinebouw. In dat kader heb ik gewerkt voor toonaangevende bedrijven op dit gebied, deed ervaring op en raakte langzaam maar zeker steeds meer thuis in het aansturen en leiden van grote groepen mensen.

Met de opgedane ervaring en groeiende vakkennis op met name elektrotechnisch gebied heb ik mij steeds verder gespecialiseerd in industriële veiligheid, project- en interim-management. Ik leidde grote verbetertrajecten bij diverse technische bedrijven in binnen- en buitenland.

Tegenwoordig zien we een toename in de behoefte van het begeleiden van ERP-projecten. Vervanging van pakketten, benutten van mogelijkheden of optimalisering van gebruik zijn voorbeelden van geleide projecten.
Niet alleen op dit vlak wordt gezocht naar optimalisering van processen, maar wel vaak in combinatie met het innoveren van systemen.

De laatste tijd wordt veiligheid zodanig uitgewerkt dat het begrip wordt overstegen. De uitdaging van nu is om de organisatie in zijn geheel bewust te laten worden van hoe belangrijk veiligheid is. Hoe ik dit implementeer in de huidige werkzaamheden leest u hieronder bij Visie en missie.”

Wilt u persoonlijk kennis maken en praten over wat Advantes voor u kan betekenen? Bel ons of mail ons voor een afspraak.


Visie en missie

visie advantesDe maatschappij accepteert steeds minder dat medewerkers, omstanders etc. onbedoeld en onverwacht geconfronteerd worden met gevaarlijke situaties. Over dit laatste is veel nagedacht en zo is ook de naam Advantes ontstaan. Veiligheid is op vele terreinen uitgegroeid tot een wetenschap. We hebben al veel vooruitgang geboekt maar er is nog een lange weg te gaan.

Ondanks dat wij weten dat het niet altijd zo eenvoudig is als het lijkt, willen wij helpen het besef dat je als werkgever verantwoordelijk bent voor het welzijn van je medewerkers te borgen.

Wij willen graag samen met u werken aan “de vooruitgang van de veiligheidswetenschap – the advance of safety science”. Tijdens een vrijblijvend gesprek wil Advantes graag kennis maken met u en uw bedrijf.

Hans van Driel
Directeur/oprichter Advantes Ltd